Porter og beslag

LOBAS Klassisk serie

Isolerte stålporter med et tradisjonelt utseende som passer svært godt i de fleste norske bomiljøer. Bestselgerene er porter med speil, men det er også mulig å få porter med fløydørsutseende og med liggende panel. Standard farge er hvit, men andre farger kan bestilles.

Les mer om LOBAS Klassisk-serie.


LOBAS Eksklusiv serie

Isolerte stålporter med slette overflater. Disse modelle får dermed et litt mer moderne utseende. Passer likevel godt inn i de fleste norske bomiljøer.

Les mer om LOBAS Eksklusiv-serie.LOBAS leddportbeslag

Lonevåg Beslagfabrikk AS er en av landets eldste beslagprodusenter. Deres leddport beslag, Universal og Minor, kan skreddersys til å passe de aller fleste portåpninger. Beslagene produseres i Norge, og holder svært høy kvalitet.


Kontakt oss i dag for uforpliktende befaring!

For mer informasjon om porter og beslag besøk produsentens hjemmeside

Adresse: Botshaugtangen - 2080 Eidsvoll
Telefon: 94 1900 74
E-post: post@norskport.no

Besøk vår nettbutikk frittlevert.no.

Besøk vår butikk på finn.no!

Våre montører har over 10 000 monteringer bak seg og har over 10 års erfaring fra montering av industri- og garasjeporter.

Våre servicebiler har alle standard deler i bilene og vi har 24 timers vakt ved skade

Uforpliktende befaring med gratis oppmåling. Om du ikke bor i Oslo eller Akershus bistår vi gjerne på telefon eller e-post. Også på kveldstid.

Viktige mål du MÅ vite finner du her:
Viktig mål

Derfor har vi alltid standard porter og deler på lager.Om en ønsker andre mål eller lakkering er leveringstid inntil 2 uker.

Vi sender over hele landet. Motor og deler sendes i post oppkrav. Porter sendes etter avtale. Gratis levering i Oslo/Akershus

Norsk Portsenter AS | Botshaugtangen, 2080 EIDSVOLL | Tlf. 94 1900 74 | post@norskport.no