Eksklusiv Trend

Eksklusiv Trend port har slett profil med trestruktur. Den gir porten et moderne og trendy utseende. Passer meget godt til tradisjonell og moderne garasjer.

Leveres i standardfarger RAL 9016 Hvit, og RAL 7039 Kvartsgrå. Denne porten kan brukes i egen MC-garasje, eller du kan få inn bobilen i garasjen. Med enkel tilpasning kan Eksklusiv Trend leveres i portbredder fra 1,5 m opp til hele 6,0 m, og porthøyde fra 1,70 til 3,68 m.

Eksklusiv Modern

Eksklusiv Modern port har slett profil med glatt overflate. Porten har et meget elegant utseende og passer godt sammen med moderne arkitektur. Den har et ekstra slitesterkt overflatebelegg som tåler et røft miljø.

Leveres i standardfarger RAL 9016 Hvit, RAL 7016 Matt Antrasitt, og RAL 9005 Matt Sort. Denne porten kan brukes i egen MC-garasje, eller du kan få inn bobilen i garasjen. Med enkel tilpasning kan Eksklusiv Modern leveres i portbredder fra 1,5 m opp til hele 6,0 m, og porthøyde fra 1,70 til 3,68 m.

Kassett

Eksklusiv Kassett med små speil får et tradisjonelt utseende. Sammen med en fin trestruktur er dette en port som passer fint i norske bomiljøer. Denne modellen passer perfekt til små og mellomstore garasjeporter.

Leveres i standardfarge RAL 9016 Hvit. Eksklusiv Kassett kan leveres i porthøyde fra 1,87 til 3,68 m og leveres i standard bredder, se tabell under.

Breddemål
Fra – Til:
2,44 – 3,00 m
3,44 – 3,64 m
4,12 – 4,34 m
4,81 – 5,05 m

Line & Horisont

Line har et klassisk og tidløst utseende. Smale bord med trestruktur. Porten passer godt til bomiljøer både i landlige og mer urbane strøk.
Horisont har samme spesifikasjoner som Line, men med brede bord og trestruktur.

Leveres i standardfarge RAL 9016 Hvit. Denne porten kan brukes i egen MC-garasje, eller du kan få inn bobilen i garasjen. Med enkel tilpasning kan Line og Horisont leveres i portbredder fra 1,5 m opp til hele 6,0 m, og porthøyde fra 1,70 til 3,68 m.

LiftMaster er en del av The Chamberlain Group Inc. og med mer enn 50 års erfaring er LiftMaster et av verdens største merke innenfor garasjeportåpnere.

LiftMaster Evolution-serien er stillegående, energieffektive og innovative portåpnere med beltedrift for minimalt vedlikehold og lang levetid. Disse kan gjøres klare for LiftMasters’ MyQ app hvor du kan åpne porten fra iPhone, Samsung, og flere iOS, Windows og Android enheter som tablets, datamaskiner, og telefoner fra hvor som helst og når som helst. Samtidig er LiftMaster kompitabel med Homelink som gjør at du også kan åpne og lukke fra nye biler, blant annet Tesla, Mercedes, BMW, og enda fler med integrert Homelink fjernkontrollsystem.

Sysselmannen 2019